IMG_0459_smallCa urmare a dezvoltarii tehnologiei în domeniu, vizita la medicul stomatolog nu mai reprezenta un stres pentru copii si implicit pentru parinti. La Cabinetul de stomatologie pediatrica Ana Dent Cluj , copiii vin cu placere stiind ca tot ceea ce inseamna tratament dentar se va efectua fara nici cea mai mica durere fizica.

Cabinetul de stomatologie pediatrica Ana Dent Cluj introduce în randul serviciilor oferite celor mici si nu numai , cea mai moderna tehnica de îndepartare a senzatiei de teama si durere a pacientului: inhalosedarea cu protoxid de azot.

Tratamentul ortodontic se adreseaza copiilor, adolescentilor si adultilor care prezinta tulburari ale alinierii dintilor. Dintii nealiniati afecteaza atat zambetul, cat si muscatura. Pentru prevenirea consecintelor pe termen lung recomandam controale la medicul specialist ortodont, incepand cu varsta de 5-6 ani.

Cabinetul de stomatologie pediatrica Ana Dent Cluj va pune la dispozitie:

  • servicii complete de stomatologie pediatrica (tratamentul cariilor dintilor temporari, sigilari ale dintilor permanenti, supravegherea si dirijarea eruptiei dentare)
  • ortodontie (aparate mobile, functionale si fixe).

IMG_0456_smallIntreaga echipa medicala are drept scop supravegherea si mentinerea starii de sanatate dentara a pacientului copil precum si consilierea periodica a parintilor pe toata perioada de crestere si de schimbare a dintilor de lapte cu cei definitivi.

Ortodontia este acum posibil de aplicat si pacientilor adolescenti sau de varsta adulta, pe care-i asiguram de toata preocuparea si responsabilitatea noastra cu privire la imbunatatirea fizionomiei si prevenirea imbolnavirilor parodontale, pentru care tratamentul ortodontic devine o necesitate.

.

NOU! Servicii de stomatologie pediatrica gratuite, in contract cu CAS!

În limita fondurilor alocate lunar!

CAS copii copy

Te asteptam la Cabinetul de stomatologie pediatrica Ana Dent KIDS!

Pentru detalii suplimentare sau programari sunati la numerele de telefon
0264-536945 sau 0744-144097 de luni pana vineri intre orele 09 si 20.