estetica_smallDin dorinta oamenilor de a avea un zambet cat mai aproape de ideal s-a nascut estetica dentara. Estetica dentara se adreseaza pacientilor care-si doresc dinti sanatosi, bine aliniati, de o forma cat mai apropiata de perfectiune, si, nu in ultimul rand, mult mai albi. Din fericire, tehnologia actuala, foarte avansata, ne pune la indemana o gama foarte variata de mijloace, iar noi, echipa specialistii a Cabinetului stomatologic Ana Dent din Cluj Napoca, va putem ajuta sa dobanditi un zambet spectaculos, mai alb si mult mai tanar, asa cum vi l-ati dorit intotdeauna.

Cum ajungem la un zambet sanatos?

  • Un zambet cuceritor nu poate fi decat unul foarte stralucitor, de aceea estetica dentara apeleaza la igienista dentara pentru curatenie prin detartraj ultrasonic,
  • periaj profesional rotativ si indepartarea petelor de pe dinti cu ajutorul unui jet sub presiune de apa si particule abrazive de bicarbonat.

Dar acestea nu sunt suficiente, zambetul devine minunat daca este si foarte alb. Folosind procedee avansate de albire dentara profesionala, in cabinet si la domiciliu, se obtin modificari semnificative ale culorii cu pana la 8 tonuri mai deschisa. Nu va fie teama, nu exista nici un studiu in literatura internationala care sa demonstreze ca albirea dentara ar aduce in vreun fel prejudicii dintilor!

Cum am putea vorbi de un zambet fara cusur daca ar exista cel mai marunt inceput de carie dentara? Bineinteles ca ele trebuie tratate chiar de la debut iar la clinica ANADENT gasiti materiale compozite fotopolimerizabile de o foarte buna calitate si in toate nuantele coloristice si medici odontologi care rezolva impecabil procesele carioase.

Atunci cand dintii sunt ireversibili compromisi, cand distructia este foarte mare, cand culoarea este cu totul inacceptabila sau forma lasa mult de dorit, ei pot fi imbracati de catre medicul protetician in coroane total fizionomice din portelan cu sau fara suport metalic. Excelenta in materie estetica pentru coroanele dentare este data de lucrarile integral ceramice si de cele realizare pe cape din zircon. Clinica ANADENT realizeaza cu succes astfel de lucrari inca de la deschiderea sa.

Incongruentele sau spatierile dentare exagerate pot fi rezolvate elegant si cu totul neinvaziv, pana la varste relativ inaintate, apeland la Ortodontie si aparatele ortodontice fixe. Pacientii au o oarecare reticenta fata de acestea datorita aspectului lor oarecum inestetic, insa, ceea ce trebuie stiut este ca la Clinica ANADENT acestea pot fi realizate cu atasamente ceramice de culoarea dintelui, care le fac mult mai putin vizibile.

In ajutorul Cosmeticii dentare vine o gama larga de proceduri chirurgicale. Pentru pacientii edentati oferim solutii protetice fixe, pe implanturi dentare din titan, realizate de medici chirurgi specializati in implantologie si cu experienta bogata in domeniu.

Atunci cand aspectul gingiei dumneavoastra este nesatisfacator, cand gingiile sunt rosii si inflamate sau inserate la un nivel nefiresc, apelam la specialistii nostri parodontologi care, prin proceduri specifice, medicamentoase si chirurgicale, au solutii pentru cele mai multe dintre probleme.

Astfel, la Clinica Stomatologica Ana Dent din Cluj Napoca, o echipa de medici bine pregatiti si responsabili, mereu cu zambetul pe buze isi dau mana pentru ca zambetul dumneavoastra sa fie minunat, de succes, asa cum vi l-ati dorit mereu.

Pentru detalii suplimentare sau programari sunati la numerele de telefon
0264-536945 sau 0744-144097 de luni pana vineri intre orele 09 si 20