radiologie Pax-Uni3D este un sistem complet destinat radiologiei digital, care oferă radiografii digitale panoramice, radiografii digitale retroalveolare, radiografii digitale bite-wing, radiografii digitale ocluzale, adiografii digitale pentru ATM, radiografii digitale semiaxiale de craniu, radiografie digitala de index carpal , teleradiografii One
Shot, folosind Campuri de vizualizare variate (5×5 ~ 12×8.5) si oferind astfel informatii valoroase de diagnostic un nivel inalt de detaliu prin rezolutia crescuta a imaginii.

beyond-whitenerLampa de albire Beyond foloseste lumina halogena ultra-filtrata (13500 de fibre optice si o lentila speciala cu 30 de straturi) care va face dintii dvs. albi si frumosi, readucandu-i la nuante foarte deschise, in numai 60 de minute de tratament. Lumina albastra, rece, emisa de lampa Beyond opereaza la o unda de 480-520 nm, dovedita clinic a fi ideala pentru albiri dentare.

MasterfluxInhalosedarea este o tehnică utilizată pe scară largă în Statele Unite, Canada și mai multe țări europene si consta in administrarea controlata de oxigen și protoxid de azot prin inhalare inducand o stare de relaxare, reducând încărcătura emoțională, percepția durerii și a starii de anxietate, facilitand astfel colaborarea
pacientului cu medicul .

fiziodispenserFiziodispenserul este un sistem eficient si multifunctinal, proiectat pentru diferite aplicatii clinice, cum ar fi implantologia, chirurgia dentara si endodontia.
Micromotorul MX-LED Chiropro este cel mai puternic si usor micromotor de pe piata, are iluminare prin LED, care mentine aceiasi intensitate luminoasa fie ca se lucreaza la viteze scazute sau crescute.
Intensitatea luminoasa poate fi ajustata de la 0 la 38.000 de lucsi, aproape de valoarea de lumina naturala si o perioada de viata de 10 ori mai lunga decat cea a unui bec.Piesa contraunghi incorporeaza un sistem unic de irigare, intern instrumentului.

Autoclave clesse B Vuoto Frazionato Ritter copyAutoclavul Ritter este unul dintre cele mai rapide masini de sterilizare din clasa sa, avand o camera de otel inoxidabil turnata într-o singură bucată, cu o capacitate de 23 de litri. Autoclavul Ritter are imprimantă termică, display grafic multi-limbaj si este echipat cu 10 de cicluri de sterilizare diferite .

Pentamix-III-Impression-300Sistemul de malaxare automată Pentamix 3 ofera , prin atingerea unui buton , un amestec complet omogen pentru amprente de o exactitate excepţională şi restaurări care se potrivesc perfect de fiecare dată. Aplicare igienică şi curată a tuturor tipurilor de materiale de amprentare iar procedură se face cu eficienţă absolută datorită faptului că mixează şi eliberează toate materialele de amprentare 3M mai repede decât orice alt sistem de malaxare automată.

Ray-pex5_side_imageApex locatorul Raypex este un dispozitiv electronic folosit în endodontie pentru a determina poziția foramenului apical și pentru a determina lungimea exacta a spațiului canalului radicular oferind astfel un tratament endodontic. Apex locatorul foloseste ca principiu de functionare impedanta dintre doi electrozi, unul plasat pe buza pacientului si celalalt la nivelul acului introdus in canal.

endomotorEndomotorul VDW este un instrument folosit in tratamentele endodontice ale canalelor radiculare .Acesta:

– foloseste ace de canal din aliaj Nichel Titan care au o flexibilitate mult mai mare decât a acelor din oțel inoxidabil, permițând astfel accesul ușor in canale cu o curbura accentuata.
– opereaza in siguranta controland viteza de rotatie
– cuplajul vitezei de rotatie utilizabil cu toate sisteme NiTi
– selectia individualizata a vitezei de rotatie pentru toate sistemele NiTi
– program individual de memorare a 15 setari de lucru
– oprirea automata si inversarea ultimei rotatii cand s-a atins limita maxima de cuplaj
– semnale de avertizare acustica la atingerea a 75% din viteza maxima de rotatie si atunci cand se realizeaza rotatia in sens invers
– Piesa cot de inalta calitate
– cap mic pentru vizibilitate mare si usurinta in utilizare
– sistem rapid de incarcare a pilelor

prophy jet

Air-Flow Prophy Jet este un dispozitiv utilizat in pofilaxia dentara pentru indepartarea petelor, a placii bacteriene si a depozitelor moi de pe suprafetele dentare. Acest dispozitiv pulverizeaza pe suprafetele dentare un amestec de apa, aer si pulbere de bicarbonat de sodiu.

sigillatriceAparatul de infoliat LuxSeal este folosit pentru infolierea si sigilarea instrumentarului.